За нас

"Тейбълтоп" ЕООД е ексклузивен дистрибутор за България на водещите фирми в областа на настолните забавления AsmodeeDays of Wonder, Z-Man Games, Blackrock Games, Konami. Фирмата се занимава с локализиране, внос и разпространение на:

*  логически игри с карти за колекциониране (Trading Card Games), носещи световноизвестните марки Yu-Gi-OhPokemon, MagicThe Gathering;

*  настолни и ролеви игри – DIXIT, 7 Wonders, Ticket to Ride, Pandemic, Concept, Splendor, SmallworldDobble и много други;

* географски пъзели на GeoToys.


„Тейбълтоп” ЕООД предлага продуктите си в своя магазин в гр.София, ул.Юрий Гагарин №30 както и в над 50 търговски обекти измежду които книжарници Сиела, книжарници Ориндж, книжарници Хеликон, книжарници Хермес, книжна борса Буктрейдинг, магазини за компютърни игри Пулсар, клубове за настолни забавления, Level Up, 3-те Трола, Мълиган, Менталист, Варна Геймс, както и в много онлайн магазини като Ozone, Store BG и т.н.

За изминалите десет години от началото на дейността си Тейбълтоп успя да наложи игрите с картите за колекциониране и настолните и ролеви игри като алтернативно средство за забавление сред младежта. Само за играта с карти Yu-Gi-Oh TCG има над 800 регистрирани в световната ранг листа български играчи, които редовно участват на турнири в страната и чужбина.

Тейбълтоп ежегодно организира национални и регионални първенства по различните игри, победителите от които получават правото да участват на европейски и световни първенства за сметка на фирмата.

Фирмата организира редовно детски празници, турнири, промоции и демонстрации в паркове, търговски центрове и училища в София и страната, като за целта поддържа и координира екип от демонстратори и инструктори.

Top