Доставка

Начини на доставка:

Доставката на поръчаните продукти се организира от "Тейбълтоп" ЕООД чрез куриерските фирми „Рапидо“ и „Спиди”. "Тейбълтоп" ЕООД изпраща стоките на адреса, посочен от клиента.

При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде намерен на адреса, "Тейбълтоп" ЕООД ще се свърже с Вас за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и клиентът следва да ги заплати на куриера при получаване на поръчаните стоки.

При ненавременна доставка "Тейбълтоп" ЕООД не дължи неустойка на клиента.

Когато "Тейбълтоп" ЕООД не може да изпълни поръчката поради това, че не разполага с поръчаните продукти, „Тейбълтоп“ ЕООД ще уведоми клиента и ще възстанови платените от клиента суми в срок до 30 дни от датата, на която доставчикът е следвало да достави поръчката.

Срокове на доставка:

В работни дни доставката на стоки се извършва до 48 часа след изричното потвърждение на извършената поръчка от страна на "Тейбълтоп" ЕООД. Когато поръчката е извършена в почивен или празничен ден, то доставката ще бъде извършена до 48 часа, считано от потвърждението й в първия работен ден. Тези срокове не важат за продукти, които не са излезли все още на пазара, а са в процес на предварителна поръчка. Сроковете за тяхната доставка се обявяват с конкретни дати в съответните им продуктови страници.

"Тейбълтоп" ЕООД не носи отговорност при неспазване на сроковете за доставка, ако получателят на доставката не е бил открит на адреса за доставка в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите.

Top