За нас

"Тейбълтоп" ООД е официален дистрибутор за България на водещите фирми в областа на настолните забавления AsmodeeDays of Wonder, Z-Man Games, Blackrock Games, Konami, GeoToys. Фирмата се занимава с локализиране, внос и разпространение на:

w  настолни и ролеви игри – DIXIT, 7 Wonders, Ticket to Ride, Pandemic, Concept, Splendor, SmallworldDobble и много други;

w  логически игри с карти за колекциониране (Trading Card GamesYu-Gi-Oh;

w географски пъзели на GeoToys.

w географски множество аксесоари за настолни игри - папки, протектори, зарчета, кутии и други.

„Тейбълтоп” ООД предлага продуктите си в над 50 търговски обекти измежду които книжарници Сиела, книжарници Ориндж, книжарници Хеликон, книжарници Хермес, книжна борса Буктрейдинг, магазини за компютърни игри Пулсар, клубове за настолни забавления, Level Up, 3-те Трола, Мълиган, Менталист, Варна Геймс, както и в много онлайн магазини като Ozone, Store BG и т.н.

За изминалите петнадесет години от началото на дейността си Тейбълтоп успя да наложи игрите с картите за колекциониране и настолните и ролеви игри като алтернативно средство за забавление сред младежта. Само за играта с карти Yu-Gi-Oh TCG има над 1200 регистрирани в световната ранг листа български играчи, които редовно участват на турнири в страната и чужбина.

Тейбълтоп ежегодно организира национални и регионални първенства по различните игри, победителите от които получават правото да участват на европейски и световни първенства за сметка на фирмата.

Фирмата организира редовно детски празници, турнири, промоции и демонстрации в паркове, търговски центрове и училища в София и страната, като за целта поддържа и координира екип от демонстратори и инструктори.

Top